Gambia

Gambian suosio matkailumaana pohjautuu lähes taattuun auringonpaisteeseen, ystävällisiin ihmisiin ja aitoon afrikkalaiseen tunnelmaan. Gambiassa voi nauttia upeista rannoista ja vehreistä sademetsistä sekä tutustua kulttuuriin.

Lue lisää

Kokeneen matkailijan Nigeria

Monille matkailijalle tuntematon Nigeria sijaitsee Länsi-Afrikassa ja on väkiluvussa laskettuna Afrikan suurin valtio. Nigeriassa elää noin 150 miljoonaa asukasta ja sitä on pidetty vaarallisena matkakohteena, koska maan sisäiset etniset ristiriidat leimahtavat välillä väkivaltaisuuksiksi. Levottomuudet ovat kuitenkin alueellisia ja Nigeriasta löytyykin mielenkiintoisia nähtävyyksiä ja paljon villiä luontoa.

Lue lisää

Aurinkoinen Ghana lämmittää sydäntä ja mieltä

Länsi-Afrikassa, Guineanlahden rannikolla sijaitseva Ghana on trooppinen ja eksoottinen lomakohde erityisesti kaikille aurinkoa ja lämpöä rakastaville. Lämpötila pysyttelee vuoden ympäri noin 30 asteessa, joten kovin herkkänahkaisille Ghana ei matkakohteeksi sovellu.

Lue lisää

Kap Verde on kuvankaunis saarivaltio

Kap Verdellä matkailija kohtaa ihanan lämmittävän auringon lisäksi kuvankauniita luontokohteita, ja voi harrastaa mitä monipuolisimpia vesiurheiluaktiviteetteja. Täällä paikallinen meriperäinen ruoka on maukasta, ja matkailija otetaan vastaan avosylin joka puolella.

Lue lisää