Lumoava Fidzi kutsuu paratiisilomalle

Suotuisa ilmasto, houkuttelevat rannat, monimuotoinen luonto, ystävällinen ilmapiiri ja turkoosin sininen meri. Siinä puitteet, joiden varaan voi alkaa suunnittelemaan paratiisilomaa tälle Tyynen valtameren saarivaltioon.

Lue lisää

Australia – maailman vanhin mantere

Valtava Australia tarjoaa loputtomasti vaihtoehtoja loman viettoon. Matkaa kolmen aikavyöhykkeen sekä kahden ilmastovyöhykkeen halki ja nauti – rempseät aussit ja elämänmyönteinen asenne toivottavat sinut tervetulleeksi, minne ikinä siellä matkustatkaan.

Lue lisää

Tarunhohtoinen Uusi-Seelanti

Aotearoa eli ”pitkän valkoisen pilven maa” on alkuperäisasukkaiden antama nimi Uuden-Seelannin saarivaltiolle, joka sijaitsee Tyynen valtameren lounaisosassa. Matkailijoille, tämä kahdesta pääsaaresta, Etelä- ja Pohjoissaaresta, koostuva maa, tarjoaa huikeita elämyksiä, jotka pääasiassa liittyvät uskomattomiin maisemiin ja ainutlaatuiseen luontoon.

Lue lisää

Canberra on Australian pääkaupunki

Canberraa sanotaan huolellisesti ja hyvin suunnitelluksi pääkaupungiksi. Rakennustyöt ovat jatkuneet jo yli 90 vuotta ja pikku hiljaa kaupungista on tosiaankin kasvanut varsin mielenkiintoinen kokonaisuus .

Lue lisää