Guyana – luonnon trooppinen paratiisi

Guyana on yksi maailman mielenkiintoisimmista matkakohteista, mutta ikävä kyllä myös yksi tuntemattomimmista. Guyana on kuin luonnon salamyhkäinen ja unohdettu paratiisi, jonka upea luonto ja hurjat aktiviteetit kutsuvat jokaisen matkailijan elämää suurempaan seikkailuun.

Lue lisää

Surinamen luonto houkuttelee seikkailuun

Surinamea kutsutaan osuvasti “Amazonin sykkiväksi sydämeksi”, eikä syytä nimitykseen ole vaikea löytää. Suriname on lämmin maa sekä ilmastoltaan että kulttuuriltaan. Henkeäsalpaavan kauniin luonnon ja rytmikkään kulttuurin lisäksi myös Surinamen ruoka sopii hyvin maan kuvaukseen – se on tulista ja rehevää, aivan kuin maa itsekin.

Lue lisää

Paraguay – villiä luontoa ja säilynyttä historiaa

Paraguay on mielenkiintoisten kontrastien maa – se on karu, mutta sivistynyt, köyhä, mutta luonnoltaan ja kulttuuriltaan yksi maailman monimuotoisimmista. Paraguayssa voit paitsi seikkailla villissä luonnossa ja muuttumattomissa viidakoissa, myös tutustua tekniikan kehityksen kukoistukseen. Paraguay on paikka, jossa kunnioitetaan perinteitä, mutta rentouttavat illat ystävien kanssa voivat jatkua usein aamuun asti!

Lue lisää

Muuttumattoman kulttuurin ja herkullisen ruoan Bolivia

Vaikka Bolivia onkin yksi Etelä-Amerikan köyhimmistä valtioista, sen kulttuuri ja kaunis luonto rikastuttavat jokaisen asukkaan ja matkailijan elämää. Jo päivän aikana voit tutustua satoja vuosia vanhoihin perinteisiin, henkeäsalpaaviin maisemiin, historiallisesti merkittäviin paikkoihin sekä tietysti Bolivian keittiöön, joka tarjoaa taatusti uusia makuelämyksiä.

Lue lisää

Kolumbia – hiekkarantoja ja historiaa

Viidakkoseikkailuja, vaeltelua upeassa luonnossa, historiallisissa paikoissa vierailua ja rantaelämää palmupuiden keskellä – voiko lomalta enää enempää odottaa? Kolumbia on matkakohde, josta riittää ihmeteltävää jokaiselle. Päivät kuluvat erilaisissa aktiviteeteissä ja nähtävyyksiin tutustuessa, kun illalla juhlitaan, rentoudutaan ja nautitaan tunnelmasta!

Lue lisää

Argentiina on luonnonkaunis maa

Argentiina on suuri maa, josta löytyy tutkittavaa pitkälle ajalle. Tutustu Argentiinalaisen tangon pyörteisiin, nauti upeista elämyksistä ravintoloissa sekä suurilla viinitiloilla, matkusta omalaatuisessa ympäristössä ja näe henkeäsalpaava luonnon moninaisuus.

Lue lisää

Perussa aika pysähtyy

Peru on ainutlaatuinen yhdistelmä muinaisten kulttuurien perinteitä ja modernia nykyaikaa, maustettuna herkullisella ruokakulttuurilla sekä upealla luonnolla. Sanotaan, että Perun upeita maisemia ihmetellessä aika pysähtyy.

Lue lisää

Uruguay on moderni rantalomakohde

Halusitpa sitten viettää romanttista lomaa rakkaasi kanssa, tutustua historiaan Montevideon monimuotoisen arkkitehtuurin kautta tai syödä hyvää ruokaa parhaassa seurassa, Uruguay on monimuotoinen lomakohde, josta löytyy kaikkea jokaiselle. Erityisesti Uruguayssa viehättävät sen monet rantalomakohteet, joista jokainen voi valita itseään miellyttävimmän – haluatko viettää aikaasi autiolla saarella tai ehkäpä julkkisten rakastamilla hiekkarannoilla?

Lue lisää

Venezuela on luonnonystävän paratiisi

Venezuela on kuin unohdettu paratiisi – ympäri maata voit nähdä luonnon kauneutta upeista vesiputouksista ja sumuisista laaksoista sinisiin laguuneihin, jotka houkuttelevat sinua hyppäämään lämpimään syliinsä. Lähde matkalle salaperäiseen maailmaan, josta riittää ihmeteltävää kokeneemmallekin matkustelijalle.

Lue lisää