Prahan nähtävyydet TOP12 – näitä et halua missata!

Parhaat vinkit ja Prahan nähtävyydet

Matkailun ei tarvitse olla kallista. Praha on tästä oivallinen esimerkki: lento Suomesta Prahaan kestää vain noin kaksi tuntia, majoittuminen on edullista ja kaupungista löytyy runsaasti ilmaista tekemistä. Varaamalla lennot Prahaan ajoissa, voit saada edestakaiset matkat selvästi alle 150 eurolla per henkilö. Vltava-joen varrella sijaitseva Praha on kaunis kohde, jossa edullinen…

Lue lisää

Italia – tutustu Italiaan lomakohteena

Italia kuuluu suomalaisten suosikkilomakohteisiin. Vaikka se on tuttu, silti se jaksaa yllättää ja ilahduttaa turistin kerta toisensa jälkeen. Löytämällä antoisat ja miellyttävät kohteet jää Italia matkakohteeksi, jota ei voi yliarvioida.

Lue lisää

Romanttinen Ranska täynnä taikaa

Baskeripäiset katutaiteilijat, patonki, juustoa ja punaviiniä; nämä tulevat ensimmäiseksi mieleen Ranskasta. Tämä mielikuva on hyvin romanttinen sen lisäksi, että ranskan kielen sanotaan olevan rakkauden kieli. Heittäydy uskomattoman historian, kulttuurin, hyvän ruoan ja juoman armoille, tunne romantiikka ja kenties löydät rakkauden.

Lue lisää

Myönteinen ja vieraanvarainen Turkki

Osmannien uskontoon pohjautuvasta valtakunnasta on muotoutunut moderni kansallisvaltio, jossa uskonto ja valtio pidetään tiekasti erillään. Monipuolisen historian omaavana Turkista löytyy maailman upeimpien kaupunkien lisäksi kauniita rantamaisemia ja huimaavia vuoristonäkymiä.

Lue lisää

Espanja – intohimoista elämäniloa

Tunnelmaltaan niin hienostunut kuin intohimoinen Espanja on pysynyt suomalaisten matkakohteena vuosikymmenien ajan. Eikä syyttä, iloiset ja rennot espanjalaiset pyrkivät elämään tässä ja nyt, nauttien joka hetkestä ja tarjoamaan elämäntyylistä osansa myös matkailijoille.

Lue lisää

Saksa– eurooppalaisista maista eurooppalaisin

Euroopan talouden ja politiikan keskus tarjoaa hurmaavia maisemia, elämää sykkiviä kaupunkeja, edistyksellistä kulttuuria ja paljon historiaa, joka ei aina ole ollut mieltä ylentävää. Kaiken kaikkiaan voisi sanoa, että Saksa on ”eurooppalaisin” maa.

Lue lisää

Kuusamo – luonnon oma huvipuisto

Kuusamo mainostaa itseään luonnon omana huvipuistona, ja sitä se kyllä onkin. Täällä löytyy nimittäin luonnonläheistä tekemistä jokaiseen makuun ja maisemia ei voi muuta kuin ihastella.

Lue lisää

Imatra – kuuluisa koskestaan ja nähtävyyksistään

Etelä-Karjalan maakunnassa sijaitsevalla Imatran kaupungilla on vanhat juuret. Jo kivikaudesta alkaen täällä on ollut asutusta, vaikkakin vasta 1500-luvulla Imatran alueen asutus vakinaistui. Tänä päivänä asukkaita on noin 28 000. Vierailijoita käy paljon itärajan takaa, sillä kaupunki sijaitsee aivan venäjän rajalla.

Lue lisää

Kokkola on tulen ja veden kaupunki

Kokkola on kaunis kaupunki Pohjanlahden rannalla. Kaupunki on erityisen tunnettu kauniista puutaloalueestaan, Vanhasta Kokkolasta, ja venetsialaisistaan, eli tulen ja veden juhlasta, elokuun lopulla.

Lue lisää