Kuusamo – luonnon oma huvipuisto

Kuusamo mainostaa itseään luonnon omana huvipuistona, ja sitä se kyllä onkin. Täällä löytyy nimittäin luonnonläheistä tekemistä jokaiseen makuun ja maisemia ei voi muuta kuin ihastella.

Lue lisää

Imatra – kuuluisa koskestaan ja nähtävyyksistään

Etelä-Karjalan maakunnassa sijaitsevalla Imatran kaupungilla on vanhat juuret. Jo kivikaudesta alkaen täällä on ollut asutusta, vaikkakin vasta 1500-luvulla Imatran alueen asutus vakinaistui. Tänä päivänä asukkaita on noin 28 000. Vierailijoita käy paljon itärajan takaa, sillä kaupunki sijaitsee aivan venäjän rajalla.

Lue lisää

Kokkola on tulen ja veden kaupunki

Kokkola on kaunis kaupunki Pohjanlahden rannalla. Kaupunki on erityisen tunnettu kauniista puutaloalueestaan, Vanhasta Kokkolasta, ja venetsialaisistaan, eli tulen ja veden juhlasta, elokuun lopulla.

Lue lisää

Seinäjoki on tangokaupunki

Seinäjoki on Etelä-Pohjanmaan maakuntakeskus, joka tunnetaan etenkin musiikkipitoisista tapahtumistaan ja kauniista ja aavasta ympäristöstään. Täällä on paljon nähtävää ja koettavaa, joten kaupunkia voi hyvällä syyllä kutsua koko perheen matkakohteeksi.

Lue lisää

Tampere tunnetaan Näsineulastaan

Jo kaukaa Tampereelle matkaava näkee Näsineulan kauniin silhuetin taivaanrantaa vasten. Juuri Näsineula onkin yksi kaupungin tunnetuimmista nähtävyyksistä, mutta toki täältä löytyy paljon muutakin katseltavaa.

Lue lisää

Rovaniemi on joulukaupunki

Rovaniemi on tunnettu varsinkin napapiirillä sijaitsevasta joulupukin pajakylästä, mutta löytyypä täältä myös paljon muutakin nähtävää.

Lue lisää