Varaa halvat lennot Amsterdam

Haluatko varata edulliset lennot kaupunkiin Amsterdam nopeasti ja vaivattomasti? Miten etsiä halvimmat halpalennot? Lentohakukoneen vertailu! Vertaa suosituimpien matkatoimistojen ja lentoyhtiöiden tarjoamien lentojen hintoja käyttämällä yhtä tai useampaa esittelemistämme vertailusivustoista. Lentojen hintavertailut esimerkiksi momondo, SkyScanner, Kayak ja Halvatlennot.fi eivät itse myy lippuja lennoille, vaan vertailevat myyjien tarjontaa.

Paikkaan Amsterdam löydät lentolippuja joka kuussa. Pyri silti suunnittelemaan ja varaamaan matkasi ajoissa. Usein lentojen hinnat ovat edullisimmillaan 1-3 kk ennen lennon lähtöä. Tämä tosin vaihtelee hieman lentoreitistä toiseen. Vaivattomin tapa on varata suorat lennot alueelle Amsterdam, mutta kaikkina aikoina suoria lentoja ei ole tarjolla. Joskus välilasku on edullisempi valinta. Pitkien välimatkojen lennoilla niin sanottu stopover eli välipysähdys on helppo ja usein edullinen tapa tutustua välilaskun kaupunkiin.

Miten matkahakukoneet toimivat? Hakukoneet lukevat lentolippujen ja lentojen tietoja muilta nettisivustoilta kuten lipunmyyjiltä, matkatoimistoilta ja suoraan lentoyhtiöiltä kuten Finnairilta, Norwegianilta ja Ryanairiltä. Sen jälkeen matkahakukoneet esittävät omalla sivustollaan satojen tai tuhansien eri lipputarjoajien hintatiedot. Näin sinä ja ystäväsi voitte samalla kertaa vertailla tuhansien eri vaihtoehtojen hinnat – ja säästät rahaa lipun hinnassa. Moni vertailusivusto on asettanut yhteistyökumppaneilleen tiukat ohjesäännöt ja täten sivulla näkyvään hintaan ei pitäisi tulla lisiä, kun siirryt varaamaan lentoasi.

Lisäksi hintavertailut antavat mahdollisuuden filtteröidä hakutuloksiasi. Voit katsoa vain suoria lentoja, yhdensuuntaisia lentoja tai katsoa pelkkiä meno-paluita. Voit katsoa vain haluamasi lentoyhtiön lentoja tai tietyn lentoallianssin tarjontaa. Voit muokata päiviä lentovertailuissa kätevästi ja nopeasti ja nähdä kuvioita siitä, mitkä päivät ovat halvimmat kaupunkiin Amsterdam. Lennon lisäksi kannattaa kilpailuttaa myös hotellien hinnat. Moni lentohaku tarjoavat tähänkin mahdollisuuden. Koska haluat lisäksi tutustua kaupungin Amsterdam nähtävyyksiin, voi vuokra-auton hankkiminen olla hauska vaihtoehto liikkua kaupungissa.

Oletko valmis varamaan Amsterdam-lennot? Klikkaa itsesi sivun yläreunan hakukoneen kautta lentovertailuun ja varaa edullisimmat lennot Amsterdam -paikkaan.