Varaa halvat lennot Barcelona

Haluatko halvat lentoliput kohteeseen Barcelona nopeasti ja vaivattomasti? Miten löydän lennot? No vertailu tietysti. Vertaa satojen matkatoimistojen ja lentoyhtiöiden lentolippujen hintatasoja käyttämällä jotakin suosittelemistamme lentohakukoneista. Matkahakukoneet esimerkiksi momondo, SkyScanner, Kayak ja Halvatlennot.fi eivät myy lippuja lennoille, vaan ne vertaavat eri lentolippujen myyjien hintatasoja.

Kohteeseen Barcelona on tarjolla lentoja vuoden ympäri. Pyri silti suunnittelemaan matkasi ajoissa. Tavallisesti lentolippujen hinnat ovat edullisimmillaan 1-3 kk ennen lennon lähtöä. Halvin aika varata luonnollisesti riippuu sivustosta toiseen. Helpoin tapa on varata suorat lennot kohteeseen Barcelona, mutta kaikkina aikoina tällaisia ei ole tarjolla. Toisinaan välilasku on edullisempi valinta. Pitkien välimatkojen lennoilla niin sanottu stopover eli välipysähdys on helppo ja usein edullinen tapa tutustua välilaskun kohteeseen.

Millä tavalla lentovertailut sitten tekevät rahansa? Lentohaut keräävät lentojen hintoja muilta sivustoilta kuten lipunmyyjiltä, matkatoimistoilta ja lentoyhtiöiltä kuten Finnairilta, Norwegianilta ja Ryanairiltä. Sen jälkeen lentohaut näyttävät sivustollaan satojen tai tuhansien lipputarjoajien hintatiedot. Näin te voitte yhdeltä sivustolta nähdä ja verrata kaikkien vaihtoehtojen hinnat – ja säästät jopa satoja euroja kuluissa. Usea matkahaku on asettanut tarjoajilleen rajoitukset ja näin sivulla näkyvään hintaan ei pitäisi tulla merkittäviä lisiä, kun siirryt varaamaan lippua.

Kaiken muun hyvän lisäksi hintavertailut antavat mahdollisuuden suodattaa hakutuloksiasi. Voit etsiä vain suoria lentoja, yhdensuuntaisia lentoja tai katsoa pelkkiä meno-paluita. Voit rajata hakuasi niin, että näet lennot vain yhdeltä lentoyhtiöltä. Voit muokata lentopäiviä useimmissa lentovertailuissa kätevästi ja nopeasti ja nähdä dataa siitä, mitkä päivät ovat halvimmat lentää paikkaan Barcelona. Lennon lisäksi kannattaa kilpailuttaa myös hotellien hinnat. Moni lentohaku tarjoavat tämänkin ominaisuuden. Koska haluat tietysti tutustua kohteen Barcelona nähtävyyksiin, voi vuokra-auton vuokraus olla hauska vaihtoehto liikkua kaupungissa.

Oletko valmis varamaan Barcelona-lennot? Navigoi itsesi yltä hakukoneen kautta lentovertailuun ja etsi edullisimmat lennot Barcelona -kohteeseen.