Varaa halvat lennot Helsinki

Haluatko löytää halvat lentoliput kohteeseen Helsinki nopeasti ja vaivattomasti? Mikä on paras tapa löytää edullisimmat lentoliput? Hintavertailu! Vertaa tuhansien eri matkatoimistojen ja lentoyhtiöiden myymien lentojen hintoja käyttämällä yhtä tai useampaa mainostamistamme lentohakukoneista. Matkahakukoneet esimerkiksi momondo, SkyScanner, Kayak ja Halvatlennot.fi eivät myy lippuja, vaan vertaavat eri tarjoajien tarjontaa.

Paikkaan Helsinki on tarjolla halpoja halpalentoja joka kuussa. Pyri silti suunnittelemaan ja varaamaan matkasi ajoissa. Usein hinnat ovat edullisimmillaan 4-12 vkoa ennen lentoajankohtaa. Paras varauspäivä kuitenkin riippuu hieman lentoreitistä toiseen. Nopein tapa matkustaa on varata suorat lennot alueelle Helsinki, mutta aina tällaisia ei ole tarjolla. Joskus välilaskullinen lento on edullisempi valinta. Pidemmillä lentomatkoilla ns. stopover on helppo tapa tutustua välilaskun kohteeseen.

Millä tavalla lentohakukoneet sitten tekevät rahansa? Matkahaut hankkivat lentojen tietoja muilta nettisivustoilta kuten lipunmyyjiltä, matkatoimistoilta ja lentoyhtiöiltä kuten Finnairilta, Norwegianilta ja Ryanairiltä. Sen jälkeen ne esittävät sivustoillaan tuhansien eri lipputarjoajien hinnat. Näin te voitte samalla kertaa verrata kaikkien tärkeimpien eri vaihtoehtojen hinnat – ja säästät jopa satoja euroja lipun hinnassa. Moni lentohakumoottori on asettanut tarjoajilleen tiukat säännöt ja täten sivulla näkyvään hintaan ei yleensä tule lisiä, kun siirryt itse lipunmyyjän sivustolle ostamaan lentoasi.

Kaiken muun hyvän lisäksi hintavertailut antavat sinulle mahdollisuuden suodattaa hakutuloksiasi. Voit katsoa pelkkiä suoria lentoja, yhdensuuntaisia lentoja tai katsoa pelkkiä meno-paluita. Voit katsoa vain haluamasi lentoyhtiön lentoja tai tietyn lentoallianssin tarjontaa. Voit muokata päiviä lähes kaikissa lentohauissa kätevästi ja nopeasti ja nähdä graafeja siitä, mitkä päivät ovat halvimmat kohteeseen Helsinki. Lennon lisäksi voit verrata myös hotellien hinnat. Kymmenet lentovertailut tarjoavat tähänkin option. Kun haluat lisäksi tutustua alueen Helsinki nähtävyyksiin, voi vuokra-auton hankkiminen olla viihdyttävä tapa liikkua kaupungissa.

Etsitkö lentoa kaupunkiin Helsinki? Navigoi itsesi yltä lentohaun avulla lentovertailuun ja varaa hyvät lennot Helsinki -paikkaan.