Varaa halvat lennot Kööpenhamina

Mistä löytää hyvät lennot paikkaan Kööpenhamina nopeasti ja helposti? Miten löydät halvimmat lennot? Kätevä hintavertailu. Vertaa satojen – jopa tuhansien – lentoyhtiöiden ja matkatoimistojen tarjoamien lentolippujen hintatasoja käyttämällä yhtä esittelemistämme vertailusivustoista. Lentojen hintavertailut kuten momondo, SkyScanner, Kayak ja Halvatlennot.fi eivät itse myy lippuja, vaan vertailevat lentolippujen myyjien hintoja.

Kaupunkiin Kööpenhamina löytyy edullisia lentoja joka kuussa. Pyri silti suunnittelemaan ja varaamaan matkasi ajoissa. Usein lentolippujen hinnat ovat edullisimmillaan 1-3 kk ennen lentoajankohtaa. Halvin aika varata tosin riippuu hieman kohteesta toiseen. Helpoin tapa on varata suorat lennot alueelle Kööpenhamina, mutta aina suoria lentoja ei ole tarjolla. Toisinaan välilasku on edullisempi valinta. Pidemmillä lennoilla ns. stopover eli välipysähdys on viihdyttävä tapa tutustua välilaskun kaupunkiin.

Millä tavalla lentovertailut sitten tekevät rahansa? Lentohaut hankkivat lentojen hintoja muilta sivustoilta kuten lippusivustoilta, matkatoimistoilta ja lentoyhtiöiltä kuten Finnairilta, Norwegianilta ja Ryanairiltä. Sen jälkeen ne näyttävät nettisivuillaan näiden satojen tai tuhansien eri lipputarjoajien hinnat. Täten sinä ja ystäväsi voitte yhdeltä sivustolta vertailla kaikkien tärkeimpien lippuvaihtoehtojen hinnat – ja säästät rahaa lipun hinnassa. Usea lentohakukone on asettanut tarjoajilleen tiukat rajoitukset ja täten näkemäsi hintaan ei yleensä tule lisiä, kun siirryt ostamaan lentoa.

Kaiken muun hyvän lisäksi hintavertailut antavat mahdollisuuden suodattaa hakutuloksiasi. Voit katsoa pelkkiä suoria lentoja, lentoja yhteen suuntaan tai katsoa pelkkiä meno-paluita. Voit katsoa vain haluamasi lentoyhtiön lentoja tai tietyn lentoallianssin tarjontaa. Voit valita lentopäiviä useimmissa hakukoneissa helposti ja nähdä kuvioita siitä, mitkä päivät ovat halvimmat kohteeseen Kööpenhamina. Pelkän lennon lisäksi kannattaa vertailla myös hotellien hinnat. Moni lentohaku sisältävät tähänkin option. Kun haluat lisäksi tutustua paikan Kööpenhamina nähtävyyksiin, voi vuokra-auton hankkiminen olla hauska tapa liikkua kaupungissa.

Oletko valmis varamaan Kööpenhamina-lennot? Siirry sivun yläreunan hakukoneen kautta lentovertailuun ja etsi halvimmat lennot Kööpenhamina -kohteeseen.