Varaa halvat lennot Lontoo

Haluatko verrata parhaat lentoliput kohteeseen Lontoo helposti? Mistä etsiä edullisimmat tarjouslennot? Kätevä hintavertailu. Vertaa satojen – jopa tuhansien – lentoyhtiöiden ja matkatoimistojen myymien lentolippujen hintatasoja hyödyntämällä yhtä suosittelemistamme lentovertailuista. Matkahakukoneet kuten vaikkapa momondo, SkyScanner, Kayak ja Halvatlennot.fi eivät myy lippuja, vaan ne vertaavat myyjien tarjontaa.

Kohteeseen Lontoo löydät lentoja joka kuussa. Lentoliput kannattaa aina varata ajoissa. Tavallisesti lentolippujen hinnat ovat alimmillaan 1-3 kuukautta ennen matkaa lähtöä. Paras varauspäivä tosin riippuu hieman kohteesta toiseen. Vaivattomin tapa päästä kohteeseeseen on varata suorat lennot alueelle Lontoo, mutta kaikkina aikoina suoria lentoja ei ole tarjolla. Joskus välilasku on halvempi valinta. Pidemmillä lennoilla ns. stopover eli välipysähdys on viihdyttävä tapa tutustua välilaskun kohteeseen.

Millä tavalla matkahakukoneet saavat tuottoja? Matkahaut lukevat lentojen hintatiedot muilta sivustoilta kuten lipunmyyjiltä, matkatoimistoilta ja lentoyhtiöiltä kuten Finnairilta, Norwegianilta ja Ryanairiltä. Datan keräämisen jälkeen hakukoneet näyttävät omalla sivustoillaan näiden satojen tai tuhansien eri lipputarjoajien hinnat. Tällä tavalla sinä voit yhdeltä sivustolta nähdä ja verrata kaikkien tärkeimpien eri myyjien hinnat – ja säästät pitkän pennin lipun hinnassa. Moni vertailusivusto on asettanut yhteistyökumppaneilleen tarkat rajoitukset ja siksi esitellyn hintaan ei yleensä tule korotuksia, kun siirryt itse lipunmyyjän sivustolle varaamaan lippua.

Lisäksi vertailusivustot antavat mahdollisuuden suodattaa hakuasi. Voit etsiä vain suoria lentoja, yhdensuuntaisia lentoja tai katsoa pelkkiä meno-paluita. Voit rajata hakuasi niin, että näet lennot vain yhdeltä lentoyhtiöltä. Voit muokata päiviä matkahakukoneissa vaivattomasti ja nähdä graafeja siitä, mitkä päivät ovat halvimmat kohteeseen Lontoo. Lentojen lisäksi kannattaa verrata myös hotellien hinnat. Useat lentohaut sisältävät tämänkin mahdollisuuden. Kun haluat tietysti tutustua paikan Lontoo nähtävyyksiin, voi vuokra-auton hankkiminen olla hyvä tapa kulkea ympäriinsä.

Kutsuuko Lontoo sinua? Navigoi itsesi yltä lentohaun avulla lentojen hintavertailuun ja etsi hyvät lennot Lontoo -kaupunkiin.