Varaa halvat lennot Rooma

Haluatko varata parhaat lentoliput kaupunkiin Rooma ilman stressiä? Mistä löydän edullisimmat lennot? Hintavertailu, luonnollisesti. Vertaa tuhansien eri lentoyhtiöiden ja matkatoimistojen myymien lentolippujen hintoja hyödyntämällä yhtä esittelemistämme vertailusivustoista. Lentovertailut esimerkiksi momondo, SkyScanner, Kayak ja Halvatlennot.fi eivät itse myy lippuja, vaan vertailevat eri lentolippujen myyjien tarjontaa.

Kohteeseen Rooma löytyy halpalentoja vuoden ympäri. Kannattaa kuitenkin varata lentoliput ajoissa. Usein lentojen hinnat ovat halvimmillaan 4-12 viikkoa ennen lentoa. Tämä luonnollisesti riippuu hieman kohteesta toiseen. Helpoin tapa päästä kohteeseeseen on varata suorat lennot kaupunkiin Rooma, mutta kaikkina aikoina suoria lentoja ei ole tarjolla. Toisinaan välilasku on halvempi vaihtoehto. Pidemmillä lennoilla ns. stopover on hauska tapa tutustua välilaskun kaupunkiin.

Miten matkahakukoneet operoivat? Ne hankkivat lentojen hintatiedot muilta sivustoilta kuten lipunmyyjiltä, perinteisiltä matkatoimistoilta ja lentoyhtiöiltä kuten Finnairilta, Norwegianilta ja Ryanairiltä. Sen jälkeen matkahakukoneet näyttävät sivustoillaan satojen tai tuhansien lipputarjoajien hintatiedot. Täten sinä voit samalla kertaa vertailla kaikkien tärkeimpien vaihtoehtojen hinnat – ja säästät pitkän pennin lipun hinnassa. Usea hakukone on asettanut yhteistyökumppaneilleen rajoitukset ja täten näkemäsi hintaan ei pitäisi tulla korotuksia, kun siirryt varaamaan lentoa.

Kaiken muun hyvän lisäksi vertailut antavat mahdollisuuden filtteröidä hakuasi. Voit etsiä vain suoria lentoja, lennot vain yhteen suuntaan tai meno-paluu-lennot. Voit katsoa vain haluamasi lentoyhtiön lentoja tai tietyn lentoallianssin tarjontaa. Voit valita lentopäiviä lentovertailuissa helposti ja nähdä dataa siitä, mitkä päivät ovat halvimmat lentää kohteeseen Rooma. Lentojen lisäksi voit verrata myös hotellien hinnat. Moni hakukone sisältävät tähänkin ominaisuuden. Kun haluat tietysti tutustua paikan Rooma nähtävyyksiin, voi vuokra-auton vuokraus olla hyvä vaihtoehto kulkea ympäriinsä.

Etsitkö lentoa kaupunkiin Rooma? Siirry sivun yläreunan lentohaun avulla lentojen hintavertailuun ja varaa hyvät lennot Rooma -kohteeseen.