Naantalin kylpylä tarjoaa hemmottelua ja virkistystä

Naantalin kylpylä on osa arvostettua Royal Spas of Europe -ketjua, joten asiakas voi luottaa siihen, että hän saa rahoilleen todella vastinetta. Paljon kylpylän tasosta kertoo myös se, että se on listattu maailman sadan parhaan kylpylän joukkoon, eikä tämä todellakaan ole mikään vähäpätöinen saavutus.

Täällä on tarjolla monenlaista hemmottelua ja virkistystä kaikenikäisille ja -kokoisille. Naantalissa sijaitsevan Muumimaailman vuoksi Naantalin kylpylä on aivan ihanteellinen paikka olla koko perheen voimin. Täältä löytyy todella jokaiselle jotain.

Naantalin kylpylän altaat

Kylpylästä löytyy neljä suomalaista saunaa ja yksi turkkilainen höyrysauna. Nämä takaavat, että uimarit saavat tarpeeksi lämpöä osakseen, vaikka lämpimiä ovat myös altaiden vedet. Altaita on kaikkiaan viisi ja ne kaikki eroavat toisistaan jollakin tavalla.

Roomalaisessa kylvyssä, esimerkiksi, on poreileva lämmin vesi ja kattona turkoosin värinen kupoli. Toiminta-altaassa puolestaan on lukuisia ihanasti hierovia suihkuja ja poreita. Yksi kylpylän ihanimmista kokemuksista on uida ulkoaltaassa, jonka vesi pidetään jatkuvasti 30 asteen lämpöisenä. Vesi on näin lämmintä myös talvella, mikä on hyvin eksoottinen kokemus esimerkiksi lumisateessa.

Pelkkä allasosaston käyttö maksaa aikuiselta 19 – 23 euroa riipuen viikonpäivästä. Lauantaina uiminen on kalliimpaa kuin muulloin. Alle neljävuotiaat lapset uivat aikuisen seurassa aina ilmaiseksi, mutta 4 – 16-vuotiailta lapsilta peritään 10 – 13 euron suuruinen maksu.

Naantalin kylpylään on mahdollista ostaa erilaisia hoitopaketteja, joihin kuuluu esimerkiksi jokin hieronta, lounas ja kylpylän käyttö. Näissä paketeissa uiminen on yleensä edullisempaa ja niitä kannattaakin kysellä suoraan kylpylästä. Kausittain saattaa nimittäin olla tarjolla erilaisia hemmottelu- ja virkistyspaketteja.

Hemmottelu- ja virkistyshoidot

Naantalin kylpylä tarjoaa lukuisia erilaisia terveyshoitoja ja kauneudenhoitoalan palveluita. Täältä tavoittaa myös kampaajan, joten kokonaisvaltainen kaunistautuminen ja itsensä hemmottelu on mahdollista.

Hoidoista suosituimpia ovat kasvohoidot, aromaterapia, savi- ja turvehoidot sekä erilainen hieronta. Myös erilaiset kylvyt ovat sekä virkistäviä että hemmottelevia. Niille on varattu kylpylästä kokonaan oma osasto, Aqua Therapies. Täällä voi kokea esimerkiksi maito-hunajakylvyn tai ruusukylvyn. Nämä kuulostavat todella ihanilta ja näihin saa yhdisttettyä myös tarjoilua niin, että voi nauttia vaikkapa lasin kuohuvaa siinä samalla kun makoilee lämpimässä kylvyssä.

Erilaisia hoitoja kannattaa kysellä suoraan kylpylästä. Niiden valikoimaan ja hinnastoon voi toki tutustua myös Internetin kautta Naantalin kylpylän omilla kotisivuilla osoitteessa www.naantalispa.fi. Tärkeää on varata oma hoitonsa ajoissa ennen kylpylään saapumista, jotta saa varmasti haluamansa. Tietenkin myös paikan päällä voi kysellä hoitojen saatavuutta, sillä iso osa hoidoista on toteutettavissa joka päivä. Silti suosituimmat hoidot ovat varsinkin vilkkaimpaan sesonkiaikaan hyvinkin varattuja.

Majoittuminen Naantalin kylpylässä

Naantalin kylpylällä on loistavat valikoimat erilaisia hotellihuoneita, joita on kaikkiaan 390 kappaletta. Kaikki huoneet eivät kuitenkaan suinkaan ole samassa hotellissa, vaan alueelta löytyy niin alkuperäinen kylpylän yhteydessä oleva hotelli, sviittihotelli, laivahotelli kuin myös uusi kylpylähotelli Naantali Spa Residence.

Naantali Spa Residence on siis näistä majoitusvaihtoehdoista uusin ja täältä löytyy 40 sviittitasoista lomahuoneistoa, joiden varustelu on huippuluokkaa. Nämä huoneistot sopivat hyvin myös pidempiaikaiseen oleskeluun.

Vanhan kylpylähotellin huoneet sen sijaan ovat vaatimattomampia, sillä ne ovat tavallisia kahden hengen hotellihuoneita. Huoneet ovat silti hyvin varusteltuja ja tyylikkäästi sisustettuja sekä siistejä huoneita. Näistä on helppo piipahtaa kylpylän puolella vaikka useamminkin päivän aikana.

Kylpylän päärakennuksen Sviittihotelli sen sijaan on luksusta lattiasta kattoon. Koska huoneet ovat isompia kuin tavalliset hotellihuoneet, sopivat ne erinomaisesti myös lapsiperheiden käyttöön. Presidentinsviitit ovat peräti kaksikerroksisia.

Laivahotelli Sunborn Yacht Hotel on myös upea hotelli. Täällä on mahdollista nauttia laivan ainutlaatuisesta tunnelmasta ja viiden tähden palvelusta. Kaikissa huoneissa on merinäköala ja parhaimmissa huoneissa on lisäksi oma poreallas.